Düzce ilinde faaliyet gösteren Düzkap Ağaç Mamulleri Mobilya İnş. Turizm San. ve Tic. A.Ş., yurt dışına ihraç ettiği doğal ağaç kaplama ürünleri ile Türkiye` nin adını dünya da duyurmaya devam ediyor...

Düzkap Ağaç Mamulleri Mobilya İnş. Turizm San. ve Tic. A.Ş., işlediği tomrukları doğal ağaç kaplama malzemesi olarak dünyanın çeşitli bölgelerine ihraç ediyor. Binlerce metreküp ithal tomruk, Düzce' deki tesisimizde işlendikten sonra dünyanın dört bir tarafına doğal ağaç kaplama malzemesi olarak ihraç edilmektedir. Ürünlerimizi Lübnan, Dubai, Arabistan Mısır başta olmak üzere; Özbekistan, İspanya ve Almanya gibi dünya ülkelerine gönderilmektedir.

Uluslararası alanda oluşturduğumuz kalite politikası, güven ve sağlıklı ilişkiler ile geleceğe yönelik önemli yatırımlara imza atmaktayız. Global dünyada ülkemizi temsil etmenin getirdiği sorumluluk bilinci ile hareket ederek bu konuda üzerimize düşen görevi layığı ile yerine getirmek için çalışmaktayız.

Çevreye karşı son derece duyarlı olduklarının altını çizen Düzkap Ağaç Mamulleri Mobilya İnş. Turizm San. ve Tic. A.Ş., “Giderek artan çevre bilinci ile birlikte birçok kuruluş, kullanmış olduğu hammadde ve yarı mamulleri iyi yönetilmiş ormanlardan sağlanmasını talep etmektedir. Ulaşabildiğimiz her ülkede önce Türkiye`yi sonra firmamızı temsil ediyoruz.

Bu konudaki güvence ise akredite edilmiş uluslararası belgelendirme firmaları tarafından verilmektedir. Koruma ve Gözetim Zinciri Sertifikaları, ürünün ormandan başlayarak üretim, dönüşüm ve dağıtım proseslerini içererek tüketiciye kadar geçen aşamaların takip edilebilirliğini ifade eder.